AndA kan RajiN-ok klik

June 02, 2011

Apa Suma Ni!!!

assalamualaikum
post ni menanda kan yg aku akan balik ke kampung halaman
haha..excited..serius
dah setahun lbh ndak blik kampung kan
mestilah excited
mntau dkt kampung aku dah ada menara berkembar
haha..mnalatau kan2..
yupp..mmg pelik tiba2 buat post..hari khamis plak tu..mmg pelik sbnar nya sbb aku ponteng hari ni..haha
kalau boss aku baca post ni..mungkin dye nak ckp u fired !!! dengan keyakinan yang tinggi..

hujung bulan lalu hari2 ku dah x sama dengan hari2 sebelum
da xdek msj2 awek mcm dulu
da xdek gelak2 sorg kat blik
da xdek semua yg dulu
yg mac ada cuma aku
dan cuma diriku
hoho...anyway hidup mesti jalan jugak walau pun ada rasa kurang somewhere
so xpayah cerita banyak aku rasa korang2 yg baca post ni tau apa aku mksd kan2

lupa nak ckp aku blik rumah kesayangan 20.6
fligt pukul 8 lbh cam tu la
sampai pkl 10...
tu jak mau ckp sbnarnya
so harap hari2 aku di mudahkan..amin
ok semua have a great day!!!

1 comment:

  1. kawan selamanya. dunia n akhirat :) ..

    ReplyDelete

apa dia??