AndA kan RajiN-ok klik

September 23, 2010

jom tekan ni tuk lebih ganjaran..WOW dunia je la..tapi lau tekan2 butang sambil zikir pahal pon dapat..:)

September 22, 2010


-----------------picture credit to Google Maps----------------------------------
hujan jak banjir
banjir jak konform d sebab kan hujan
tunggu ad orang mati lemas dulu kot bru ada pihak nak wat tindakan
kot la.
parah-parah
memang banjir x tinggi mana nak lemas pon payah tapi lau x ambil tindakan dari sekarang bila la konok..
tunggu banjir tahap kritikal?
tunggu ada orang mati?
tunggu media lapor kat tv?
tunggu pilihan raya?

ntah la...

September 19, 2010

islam itu benar

assalamualaikum umat

aku bukan mau berkhutbah ni tapi aku cuma menyampaikan
sampai menyampai tu kan kelebihan kita as umat akhir zaman

dekat bawah ni ada laman2 web yang di buat oleh yahudi laknatullah
so hati2 dan sebarkan la
ak dapat info ni pun dari memijak blog2
dan aku dapat dari saudara2 kita seislam dari seberang
dan harap kita dapat kongsi sama2
just copy my post dan paste la d mana2 yang boleh agar kita sama2 beringat..

laman web ni telah memalsukan al-Quran
maksud2 dari al-Quran tu pun telah di ubah

-www.answering-islam.org
-www.aboutislam.com
-www.thequran.com
-www.allahassurance.com

aku pun ndak pernah masuk ke dalam laman web ni lagi sebab aku kurang ilmu
daripadda kita yang lemah ni terperangkap dengan perangkap yahudi ni
adalah lebih elok kita mengelak dari masuk ke laman web tersebut

ingt memperingati itu kita umat akhir zaman
dan di zaman sebelum dtg nya dajal ini kalau kita saling mengingati
pahala mati syahid tuk kita..
dan amat la beruntung kan..
assalamualaikum

September 15, 2010

raya ke-"??"

ndak da motif sebenarnya
walaupon setitik dakwat yang mampu mencorak
walaupun setitis darah tuk mewarnai
walaupun setitik noktah mati pemberi tanda

ia langsung tidak berkait dengan post ku yang tidak punya motif ni

dialog d bawah perbualan diri sendiri..harap maklum
agagaga..

:oby kaw ndak raya ka??

:raya??tuttt..

:iya la raya ..pi la beraya bha

:aku ndak raya tahun ni..nanti la taun depan aku raya..ya??

:ok..sob..sob..sob..

new cheptah...

"dan kemudian ak berpura yang raya itu tidak singgah dan berharap ak lebih menyenangi raya taun depan"
wallllllllllllaaaahhhhh

September 14, 2010

K.E.R.J.A

September 12, 2010




Seputih putaw,sebening vodka,teriring salam seharum ganja,dengan senyuman semanis anggur merah.Mohon maafkan dosa dan salahku walau hanya sebesar butiran sabu-sabu. SLAMAT ARI RAYA MAAF ZAHIR N BATIN pada suma kwan2 ku...

first though--------Apakah ini??
jalan- jalan dekat profile orang dekat facebook than
tersepak batu adesss
jatuh tambling..haha
tiba-tiba ada orang wish raya begini
ptut ndak patut la brother..adusss
cakap matured..simpan la ayat tu dalam esbok biar beku..hih

huh..
adakah aku perlu berpura-pura gembira sebab aidilfitri tiba
@
ak perlu berterus terang melalak melolong kesidihan sebab xdapat balik aidilfitri

tolong pilih...aku kan sebenarnya ...B.U.N.T.U

September 06, 2010



ndak da copy nya cinta mu padaku
&

tidak akan pernah aku akan mengcopy kan

September 05, 2010

fuhh..busy


mengarut di malam hari!! jangan kisah kan aku..
busy ngan aku langsung
xde talian walaupun darah setitik
haha
title jak tu
sebenarnya keboringan kebosanan kekusutan kehampaan
n ramai lagi "ke" yang berkaitan tpi malas mau taip
nothing special makes me speechless
lau hari demi hari ku berlalu seperti ini
aku bisa jadi gila ni
adui na rayang
ap la mau buat ni...huh!!

September 04, 2010

ak di hantar tuk menghantar dan ak terdampar
cehh..
sekolah rendah jenis kebangsaan tamil bukit darah
nama fulamak
macam tempat pembunuhan..
dah siap kerja pasang memasang printer..
ngah tnggu2 printer buleh plak perot ak menghasilkan perasaan yang gampang
perasaan yang aku tamau
ni mesti di sebab kan mangga yang di hentam sewaktu sahur
hahaha
tpi mangga tu sangat sedapp

pastu cari punya cari tandas
tandas budak sekolah jugak ak pakai
almaklum la
tandas sekolah mcm mn kan
tpi serius tandas sekolah tamil ni lagi bagos dari tandas sekolah aku dulu
cari punya cari
tanpa sedar
ak di perhati budak tamil yang berhajat lebih kecil dari aku
taw la muka ak ngah menahan sambil muka desprate..
boleh budak tu mengetawakan aku..
ak segan la plak ai
tros masuk jak la tandas walaupun bukan pilihan ati..
pehh lega
selesai misi..
kini ku boleh tersenyum kembali menikmati alam
tgh menikmati
pemandangan terkacau pulak

hati aku: au, kenapa la sekolah ni gantung basikal pulak dekat sini..buang tabiat ap

rupanya tu tuk menaikan semngat budak2 sekolah tu
sapa pelajar cemerlang dapat la habuan
kira kretif gak cikgu dorang menyogok budak2 supaya rajin
.............
ramadhan itu bermaksud panas membakar
memang patut la aku terasa matahari itu memberi haba yang melampau
huh..